Welke boeken las je 20 jaar geleden?

In juli 1997 las ik minder dan gebruikelijk: acht boeken. Ik was waarschijnlijk veel bezig met de voorbereidingen van het programma voor het Kindervakantiewerk in Tilburg, en met het hutten bouwen in Middelburg. Ik las drie boeken voor volwassenen en herlas twee kinderboeken (die nog steeds in mijn boekenkast staan):

  • Het verhaal van Dicey / Cynthia Voigt
  • Vleugels voor de Draak / Laurence Yep

Twee kinderboeken las ik voor het eerst:

  • Een geheim pad naar gisteren / Lydia Rood
  • Mosje en Reizele / Karlijn Stoffels

En tot slot las ik The other side of the book : typography and the physical book in the works of Tonke Dragt, de doctoraalscriptie van Anne van Stratum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s