Welk boek moet Miriam Bruijstens lezen?

Auteur Miriam Bruijstens houdt een zomerwinactie, waarbij je alle boeken die ze ooit geschreven heeft, kunt winnen.

Het enige wat je moet doen om daar kans op te maken, is haar een leestip geven.

Maar dat is best lastig. Hoe beter ik iemand ken, hoe makkelijker het wordt om een tip te geven. Maar wat weet ik over Miriam?

  • Ze houdt van sport, in het bijzonder van skeeleren en schaatsen
  • Haar boeken spelen vaak aan de kust, in de zomer
  • Ze houdt van gedichten
  • De hoofdpersonen van haar boeken heten Tess, Storm en Vlinder

Ik zocht eerst naar boeken over skeeleren en schaatsen, maar vond alleen vrij oude boeken, of boeken over kunstschaatsen. Daarna zocht ik naar boeken over sport, die zich aan de kust afspelen en waarin een Tess, Storm of Vlinder voorkomt. Die vond ik niet.

Wat ik wel vond:

  • Boeken over sport waarin iemand voorkomt die Storm heet
  • Boeken die aan de kust spelen en waarin gesport wordt
  • Boeken die aan de kust, in de zomer spelen en waarin een Tess voorkomt

Uit die boeken maakte ik een keuze. Het werd Mijn bijzonder rare week met Tess, van Anna Woltz. Een grappig, warm, zomers verhaal dat zich afspeelt op Texel, met Tess in een van de hoofdrollen. Hopelijk vindt Miriam het ook leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s