Welke boeken las je 5 jaar geleden?

Ik lees het hele jaar door. Maar er zijn twee weken per jaar waarin ik vrijwel stop met lezen en al mijn tijd naar iets anders gaat. Sinds 1990 doe ik als vrijwilliger mee aan het Kindervakantiewerk in Tilburg, tijdens de twee laatste weken van de basisschoolvakantie. Augustus is dus traditioneel de maand waarin ik het minste lees.

Dat was ook zo in 2012. Het eerste boek las ik uit op 13 augustus, en de hele maand las ik maar 7 boeken. Een van de boeken was Kids Factor van Wieke van Oordt. Dat paste wel, want dat gaat ook over een soort Kindervakantiewerk.

En verder las ik onder andere twee boeken met een olifant in de titel:

  • Straatvechter / Simon Scarrow
  • Ik ga in middernacht / Terry Pratchett
  • De vraag van Olifant / Leen van den Berg & Kaatje Vermeire
  • Hou me vast / DaniΓ«lle Bakhuis
  • De gele olifant / Loes Riphagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s