Wat doet Kjoek.nl met jouw persoonlijke gegevens?

Op deze website beantwoord ik vragen die te maken hebben met kinderboeken. Jouw persoonlijke gegevens interesseren mij geen biet. Alleen: soms is het wel handig dat ik iets over jou weet. Als je een vraag stelt, beantwoord ik die soms op mijn weblog. Soms is de vraag niet zo interessant voor anderen, en dan kies ik ervoor om dat niet op het weblog te doen.

In die twee gevallen is het handig als ik je e-mailadres heb. In het eerste geval stuur ik je even een mailtje dat ik je vraag heb beantwoord op dit blog. In het tweede geval mail ik je het antwoord.

Dat is de enige keer dat ik je mailadres gebruik. Daarna hoor je niets meer van me.

Je kunt altijd zelf kiezen. In het formulier waarin je een vraag stelt moet je verplicht een vraag stellen. Logisch! Je mag ook je naam en een e-mailadres invullen. Als je je echte naam niet wilt vertellen vind ik dat prima. Een e-mailadres hoef je ook niet in te vullen, maar daardoor kan het dus soms zo zijn dat ik je geen antwoord op je vraag kan geven.

Vriendelijke groet,

Richard Thiel
Kjoek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s