Het einde van de maand

Nog een paar uur en januari is afgelopen en daarmee ook de Maand van de Onbekende Kinderboekenschrijvers. Het was een drukke maand met 31 min of meer onbekende schrijvers (waarvan 2 duo’s), die zichzelf op heel verschillende manieren voorstelden. Met een aantal recensies waarover al veel gezegd is. Met ongekende drukte op Jipjip.

Het was ook een maand die een aanslag deed op de nachtrust van sommige betrokkenen. Onder andere die van mezelf, en niet alleen omdat ik op werkdagen een kwartier eerder opstond om stukjes te plaatsen.

Over het algemeen vond ik het erg leuk, maar er zijn ook dingen gebeurd die ik van tevoren niet had verwacht. En dingen die ik anders zou doen als ik nog eens zo’n maand zou organiseren.

Met de recensenten en schrijvers ga ik nog evalueren, maar ik ben natuurlijk ook benieuwd naar de reacties van de lezers van dit blog. Wat vonden jullie van deze maand? Zijn er dingen die jullie anders zouden willen zien? Zijn jullie boeken gaan lezen van deze onbekende schrijvers?

vraagtekens

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s