Welke boeken gingen mee op vakantie?

De afgelopen tien dagen was ik op fietsvakantie in Oostenrijk (en een stukje Duitsland). In zes dagen fietste ik de Tauernradweg af. De afgelopen jaren bestond tijdens mijn fietsvakanties ongeveer een kwart van mijn bagage uit boeken. Dit jaar nam ik voor het eerst een e-reader mee. Alleen al vanwege de enorme ruimtebesparing beviel dat erg goed. Al vond ik de Sony reader (die ik geleend had) niet zo fijn vasthouden, niet zo fijn bladeren, en ook niet zo fijn lezen bij weinig licht. Maar goed, dat waren maar kleine puntjes.

Ik leende negen boeken in de online Bibliotheek. Boeken die al op mijn lijstje stonden maar niet in de bibliotheek hier in de buurt te leen waren. Ik las er zes, om en om boeken van uitgeverij Q en van Callenbach:

  • Vlammenwerper / Brandon Sanderson
  • Unterland / Anne Voorhoeve
  • Armada / Ernest Cline
  • Bomber / Paul Dowswell
  • Phobos / Victor Dixen
  • Daisy / Phil Earle

Allemaal jongerenboeken, allemaal de moeite waard. Een boek dat meeging had ik eerder al eens gelezen (Liverpool Street). Twee andere boeken bleven ongelezen:

  • De vuurproef / Lauren St John
  • De spookgezichten / John Flanagan

Ook ging er toch nog een papieren boek mee:

  • Duizend hoog / Katherine McGee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s