Doe je dit jaar weer mee aan de OhMyBookathon?

Ja. Twee jaar geleden deed ik voor het eerst mee en dat was mijn eerste kennismaking met een readathon (veel lezen in een bepaalde periode). Ik las toen 18 boeken in 6 dagen. Dat gaan er dit jaar zeker niet zo veel worden. Ik heb alleen maar dikke YA-boeken staan. En ik kan maar 4 dagen meedoen, omdat maandag het Kindervakantiewerk begint, dan heb ik geen tijd meer voor andere dingen.

Maar tot die tijd ga ik zo veel mogelijk lezen! Ook meedoen? Kijk op www.ohmybookathon.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s