Wil jij meehelpen aan de MvdKbv?

Over 9 dagen start de Maand van de Kinderboekenvertaler: vanaf 1 november staat elke dag een andere kinderboekenvertaler in de schijnwerpers, hier op dit blog.

Elke keer als ik kijk naar de lijst met kinderboekenvertalers die zich hebben aangemeld, word ik blij. Ik had me geen betere line-up kunnen wensen: zo ongeveer iedereen van wie ik hoopte dat hij of zij zich zou aanmelden, staat op de lijst.

Inmiddels heb ik naar de eerste 15 vertalers een vragenlijst gestuurd; als je je hebt opgegeven, maar nog niets hebt ontvangen, sta je dus ingepland voor de tweede helft van november.

Wil je meehelpen? Dat kan! Ik ben op zoek naar lijstjes. Wat zijn bijvoorbeeld jouw favoriete boeken van een bepaalde vertaler? Of jouw favoriete boeken die vertaald zijn uit een bepaalde taal? Ook mag je vertellen waarom je de boeken die door een bepaalde vertaler zijn vertaald zo graag leest. Stuur je lijstje of stukje naar richard.thiel@online.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s