Uitgeverij Moon over Willem Jan Kok

Nynke de Groot is redacteur bij uitgeverij Moon. Zij zegt:

“Willem Jan Kok is een van onze favoriete vertalers. Willem Jan is docent Engels en vertaalde recentelijk het hilarische Supernormaal (10+) van de Britse auteurs Greg James en Chris Smith. Zo’n heerlijke vertaler die midden in de nacht een mail kan sturen dat die een nóg betere vertaling heeft bedacht voor dat ene grapje op pagina 87. We kennen hem overigens omdat hij – op eigen initiatief – een compleet boek vertaalde en ons dat opstuurde. Gewoon, voor de leuk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s